+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Téli trendek - világtrendek és újdonságok

Rug&Roll
Rug&Roll
Téli trendek - világtrendek és újdonságok

Az idei trendekről már írtunk összességében, viszont lassan az év vége fele közeledünk, plusz a téli is beköszönt. Ideje picit elemeznünk hogyan tudunk lépést tartani a divat elemekkel és miben lehet ebben segítségedre a Rug&Roll változatos, prémium minőségű termékpalettája. 

Összességében elmondható, hogy az idei télen nem a megszokott színek, formák és vonalvezetések hódítanak teret. Leginkább arra törekszünk, hogy az otthon melegét milyen kiegészítőkkel és alap darabokkal tudjuk megteremteni, hiszen a nyári pörgés után ismét egy picit bekuckózunk és befele figyelünk. 

 

Minimál design megbolondítva

Örök kedvenc a letisztultság és a természetes hatások alkalmazása az otthonok, de mára már akár az irodai helyiségek berendezése során. Ehhez társul be az idei évben még inkább fókuszba kerülő fahatás, fonott kiegészítők, szőtt anyagok alkalmazása. A bézs, barna, fehér árnyalatokat felvonultatva garantáltan elérjük a naturális hatást és ezzel az otthon melegét idézhetjük meg bármilyen térről is legyen szó. 

A minimál hangulat megteremtése igen egyszerű szabályok mentén mozog: Alkalmazz és vegyítsd minél több bézs, homok és szürke színnel és ahol ez nem alkalmazható, ott a fehér domináljon. Bolondítsd meg pár rendhagyó elemmel, például válasz hozzá egy olyan szőnyeget, mely naturális elemeket jelenít meg az előbbiekben felsorolt színekben. 

téli trendek    

Klasszikus darabok - modern köntösben

Az előbbiekben említett minimalista stílus szöges ellentéte az úgynevezett maximalizmus is igen felkapott lett az idei évben. Ezt a hatást pedig a legegyszerűbben úgy tudod elérni, ha a klasszikus elemeket picit modern köntösbe öltöztetve felhasználod a berendezés során. Légy bátor a színekkel, kombinált a formákat és engedd el a szabályokat. 

A sok szín, forma és minta, valamint az eltérő anyagok használata egyfajta káoszt teremt, de mégis ebben az összevisszaságban lesz végül az egyensúly. A végeredményként pedig az összkép harmonikus és igazán melegséget sugárzó lesz. 

Az eltérő elemek és formák, színpompás egyvelegét könnyedén megtalálhatod a Rug&Roll termék portfóliójában. 

kanapéhuzat változatok      

Meleg színek és árnyalatok

Ahogy nemrégi írtuk nektek: “modern otthon kötelező eleme a geometikus, valamint absztrakt minták alkalmazása a lakás különböző pontjain”. Ezt most pedig még fokoznánk azzal, hogy a meleg színek alkalmazásával még különlegesebb - már-már fejedelmi - hatás érhető el. 

Akik kedvelik a különlegesebb darabokat, formákat és az extrém megjelenést, annak ez a tökéletes választás. Ha ezen csoportba tartozol te is, akkor nincs más dolgod, mint elővenni legmerészebb fantáziád. 

A Rug&Roll webshopon keresztül tudod a keresésed testreszabni és célirányosan akár a meleg, vörös árnyalatokban böngészni. 

Próbáld ki te is és légy boldog Rug&Roll terméktulajdonos:

szőnyegválaszték