+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Vásárlóink trendelemzése

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.12.17 06:06
Vásárlóink trendelemzése

Megállapítható, hogy aki a Rug&Roll termékeket választja kifinomult ízléssel rendelkezik és hosszú távra gondolkodik. A praktikus oldalt most picit háttérbe helyezve szeretnénk a választásaitokat kielemezni és ezzel is bizonyítani, hogy milyen remek érzéketek van a harmonikus enteriőr kialakításához. 

Avagy vásárlóink választása szakértői szemmel.

Van szerencsénk egy igazán nagy adatbázisból dolgozni, mikor a vásárlók által visszaküldött termékképek között mazsolázunk. :) Még a karácsonyi forgatag pörgős napjain is a lendületet abból meríti a Rug&Roll csapata, hogy sorra érkeznek a pozitív visszajelzések és kedves szavak. Mivel ilyen nagy a merítés, random - érts: csukott szemmel - kiválasztottunk 4 olyan vásárlói visszajelzést, melyet pár szóban elemzünk is nektek trendelmői szemmel. 

nappali


Az ART DECO stílusra jellemző jegyekkel remekül teremt egységet BLUR szőnyegünk, mely nem csak színeiben követi ezen helyiség megjelenését, de a mintázatban is megtalálhatjuk a közös pontokat. Fiatalos, lendületes és szinte minden évszakban megállja a helyét a megfelelő kiegészítők kiválasztásával. 


nagy szőnyeg

A SKANDINÁV mindig egy remek választás lehet a kisebb méretű terekbe, hiszen optikailag játszhatunk a vonalvezetésekkel, illetve a stílusra jellemző színek sem nyomják össze a helyiséget. Ez a Skandinav szőnyegünk jelen esetben egy fiú gyerekszoba eleme, mely nem veszi el a hangsúlyt és kellemes egységet teremt. 

skandináv stílus

Klasszikusan elegáns stílust képvisel ez a darab a széles bőrbútorok és a kandalló mellett. A nagy teret XL-es méretű Concrete szőnyegünk elegánsan belakja és az összhatás magáért beszél. 

kisebb szőnyeg

Az egyszerű, de egyben nagyszerű MINIMÁL design elemek választásával mindig a letisztultság mellett tesszük le a voksunkat, amibe igazán kellemesen illeszkedik a Bloom szőnyegcsalád, a maga visszafogott színeivel és klasszikus virág mintázatával. Nem sok és nem kevés, éppen olyan, amilyennek a tervezők szánták. Egyik kedvenc darabotok… és továbbra is elérhető számotokra azonnali raktárkészletünkről XS, S és L méretekben. 


Keress minket bizalommal, ha esetleg szakértői tanácsra van szükséged vagy a rendelésed előtt szükséged van egy kis lakberendezői megerősítésre.