+36307436955 | hello@rugandroll.hu

VINTAGE Silver S mentás halványszürke stilizált virágmintás szőnyeg 80 x 200 cm
VINTAGE Silver S mentás halványszürke stilizált virágmintás szőnyeg 80 x 200 cm
39 400 Ft

VINTAGE Silver S mentás halványszürke stilizált virágmintás szőnyeg 80 x 200 cm

VINTAGE Silver S mentás halványszürke stilizált virágmintás szőnyeg 80 x 200 cm
VINTAGE Silver S mentás halványszürke stilizált virágmintás szőnyeg 80 x 200 cm

Hamvas szürke vintage virágminta ekrü alapon, színeiben visszafogott, harmonikus mégis trendi futószőnyeg. A vintage stílus nagy sikernek örvend a lakberendezésben ami persze nem is csoda, mi is rajongunk érte. A vintage előnye, hogy megteremti a lehetőséget a régi bútorok felújítására, a stílusok keverésére ami a fenntarthatóság szempontjából is előremutató.
Vintage stone szőnyegünk Easy clean bevonatának köszönhetően, vízzel tisztítható és mosható szőnyeg, hátoldalán csúszásgátló réteggel. Magas pamuttartalma miatt természetes hatású és tapintású, szöszmentes antibakteriális és nem porol.

Tulajdonságok:

  • EasyClean folttaszító felülettel ellátott
  • mosógépben 30˚C-on mosható
  • padlófűtéshez is használható
  • OEKO-TEX®100 minősítés
  • csúszásgátló kiképzés
  • antibakteriális felület
  • prémium minőség
  • állatbarát

szőnyegek tulajdonságai
Adatok:

Mérete: 80 x 200 cm
Színei: zöldes szürke, ekrü
Sűrűsége: 783 g/m² 
Összetétele: 54% Pamut, 34% Akril, 12% Poliészter
Felületkezelés: Easy Clean folttaszító bevonat
Hátoldala: szilikon csúszásgátló réteggel ellátott
Mosható: kézzel vagy mosógépben 30˚C-os kímélő programon
Származási hely: Törökország
Minősítés: OEKO-TEX®100

Raktáron
Ingyen Szállítjuk
39 400 Ft
Részletek

ingyenes házhoz szállítás minden szőnyegünkre Magyarország területén

Szőnyegeinket Magyarország területén ingyenesen házhozszállítjuk, egészen az ajtódig, hogy ne kelljen cipekedned!

Szőnyegeink az alábbi méretekben raktárkészletről, ingyenes magyarországi házhozszállítással megrendelhetőek webáruházunkból: XS (80*150 cm), S (80*200cm) , SM (80*300cm), M (130*190cm), L (160*230 cm) , XL (200*300cm)

Mit tud minden Rug & Roll szőnyeg?

EasyClean védőbevonat
Minden szőnyeg, amelyet a kínálatunkban találsz, az innovatív EasyClean technológiának köszönhetően egy speciális szennytaszító védőbevonattal van ellátva, így csupán egy kis víz és egy vizes rongy segítségével a szőnyegek könnyedén tisztíthatóak.
A szennyeződés lehet sáros cipő hagyta lábnyom, zsíros és olajos szennyeződés, vörösbor, csokoládéfolt, vagy bármilyen egyéb, a háztartásban véletlenül előforduló kis konyhai baleset nyoma, víz segítségével gyorsan és könnyen megszabadulhatunk a foltoktól.

Csúszásgátló réteg
A Rug & Roll szőnyegek hátoldalán egy vékony, de igen jól tapadó szilikongumi réteg került kialakításra, így a szőnyeg a padlóra helyezve nem csúszkál, nem mozdul el még erősebb behatásra sem.

Az EasyClean rétegről és a szilikongumi csúszásgátló rétegről bővebben informálódhatsz ebből a videónkból:

 
A Rug&Roll prémium minőségű, mosható, easyclean, csúszásgátlós design szőnyegei nappali szőnyegnek, hálószoba szőnyegnek, gyerekszoba és dolgozószoba szőnyegnek egyaránt alkalmasak, illetve az étkezőbe az asztal alá terítve is mutatós lakberendezési eleme lehet otthonunknak.
Szennytaszító kiképzésük miatt futószőnyegeink előszobai, konyhai, fürdőszobai vagy akár az ágy két oldalára terítve hálószobai szőnyegnek is tökéletes választások .
Mivel minden Rug&Roll szőnyeg szennytaszító felületkezeléssel és csúszásgátló aljjal ellátott, így igazán alkalmasak nagy igénybevételű helyiségekbe is. Gyerekbarát, kutyabarát és nem utolsó sorban háziasszony-barát minden Rug&Roll szőnyeg, hiszen könnyen tisztíthatók, EasyClean felületkezelésüknek köszönhetően a szennyeződés jut be a szőnyeg elemi szálai közé. Prémium minőségű szőnyegeinket padlófűtéses otthonokba is bátran ajánljuk.
Szőnyegeink az alábbi méretben azonnal raktárkészletről ingyenes magyarországi házhozszállítással online szőnyeg webáruházunkból megrendelhetőek: XS (80*150 cm), S (80*200cm) , SM (80*300cm), M (130*190cm), L (160*230 cm) , XL (200*300cm)

Adatok
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
80*200 cm - S
Szőnyeg mintázat
vintage
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek