+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Egyszínű bútorszövet

Az egyszínű bútorszövetek kategóriánkba olyan szöveteket válogattunk össze számodra, amelyek mindegyike magas minőségű és széles színválasztékban kapható. Az egyszínű bútorok hatalmas előnye, hogy remekül kombinálhatóak akár különböző színű lakberendezési kiegészítőkkel is, így bármilyen stílusú és hangulatú enteriőrbe beleillenek.
Minden bútorszövetünk szélessége 140 cm és 1 méter felett bármilyen mennyiségben rendelhető.

Felhasználási és kezelési útmutató a szövetekhez:

RugRoll_Butorkarpit_kezelesi_es_hasznalati_utmutato.pdf


53termék

Egyszínű bútorszövet


Az egyszerűség nagyszerű!

Egyszínű bútorszövet kategóriánkban olyan bútorszöveteket találsz, amelyek egyetlen színbe öltöztetik fel leendő bútordarabjaidat. Egyszínű bútorszöveteink rendkívül széles színválasztékban kaphatóak és a hagyományos bútorszövetek mellett akár egészen különleges darabokat is találsz.


Népszerű szöveteink az egyszínű bútorszövetek között


Mint minden bútorszövet kategóriánkban, így az egyszínű bútorszövetek között is akadnak olyan termékek, amelyek a többihez képest kifejezetten népszerűek. Bár meg kell hagyni, hogy itt is igaz: ahány ház, annyi szokás, ezért azt javasoljuk, hogy az egyszínű bútorszövetek kiválasztása során ne csak a színre vagy a szövet népszerűségére koncentrálj, hanem vedd figyelembe azt is, hogy milyen jellegű bútordarabot szeretnél kárpitozni vagy kárpitoztatni, a bútort mire és milyen sűrűn szeretnéd használni és melyik szín az, amelyik a te otthonodba és a te ízlésvilágodhoz igazán passzol.

Rendkívül népszerűek a nagy kopásállóságú darabjaink, amelyek amellett, hogy rendkívül sokáig megtartják magas minőségüket, nem foszlanak, nem bolyhosodnak, igen jó színtartóssággal is rendelkeznek. Igazán magas kopásállóságú bútorszöveteinket abban az esetben ajánljuk, amikor napi használatú bútort – például étkezőszék, kanapé, fotel – szeretnél kárpitozni, amelyeknél fontos szempont, hogy bírja a folyamatos, napi használatot és az erős kopást. Ha viszont egy olyan olvasófotelt vagy szófát, esetleg lábzsámolyt szeretnél kárpitozni, amely vélhetően nem lesz napi használatban, vagy jóval kisebb kopásnak lesz kitéve, mint egy étkezőszék, esetleg elsősorban a lakás díszének, dekorációjának szánod, úgy bátran választhatsz kisebb kopásállóságú bútorszövetet is a bútor kárpitozásához.

Akik kifejezetten luxus hatású bútorokat szeretnének kárpitoztatni, azok számára ajánljuk bársony bútorszöveteinket, amelyek puha tapintásukkal és elegáns megjelenésükkel igazán szemet gyönyörködtető bútort varázsolnak bármilyen felújítandó vagy kárpitozni való darabból.

egyszínű bútorszövetek széles színválasztékban webshopunkban

Egyszínű, vízlepergető bútorszöveteink között kifejezetten magas kopásállóságú prémium szöveteket, puha, velúrhatású szöveteket, tükörbársony szövetet, de akár nyomott mintás műbőr szöveteket is találsz. Vízlepergető bútorszöveteink mindegyike olyan technológiával felületkezelt, amely megakadályozza a folyadék beszívódását a szövet szálai közé, így a szövetre cseppenő folyadék egy mozdulattal könnyedén letörölhető. Ez rendkívül praktikus olyan ülőbútorok esetén, amelyeket konyhában, étkezőben vagy nappaliban szeretnénk használni.

vízlepergető egyszínű bútorszövet

A bútorszöveteink egyik legelőnyösebb tulajdonsága azonban az úgynevezett Aqua Clean szennytaszító réteg, amely szöveteinket kifejezetten háziasszonybaráttá teszi. Szöveteink között találsz olyan különleges szöveteket, amelyek egy speciális technológiának köszönhetően olyan szennytaszító védőréteggel kezeltek, amely a szennyeződéseket – nem csak a folyadékot! – nem engedi bejutni a szövet mélyebb rétegeibe, így az olyan szennyeződések, mint a szószok, vörösbor, tea, kávé, csokoládé, de még a zsír-, és olajfoltok is könnyedén tiszta víz segítségével maradéktalanul eltávolíthatóak a szövet felületéről. Ha azt látod a bútorszövetünk leírásában, hogy Aqua Clean vagy Easy Clean felülettel rendelkezik, akkor ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az adott bútorszövet tisztítása gyerekjáték, mindennemű vegyszerektől mentesen, pusztán tiszta víz segítségével pár perc alatt megszabadulhatsz a szöveten ejtett foltoktól!

 

Aqua Clean technológiával felületkezelt bútorszövetek

Nálunk pontosan annyi bútorszövetet vásárolhatsz, amennyire szükséged van!


Ha nem szeretnél egyszerre nagy mennyiségben rendelni vagy egyedi igényeid vannak, nálunk erre is van megoldás: minden bútorszövetből a minimum rendelés 1 méter, ezen felül pedig már 10 centiméterenként szabhatod meg a rendelési mennyiséget, így pontosan annyit vásárolhatsz, amennyire valóban szükséged van!
bármilyen hosszúságú szövet anyagot vásárolhatsz webshopunkban

Ha bármilyen kérdésed merül fel a rendeléseddel vagy a termékekkel kapcsolatosan, bátran keress bennünket elérhetőségünk egyikén!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 035 Ft - 10 682 Ft
Minta
Szín szerint
Tisztíthatóság