+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Modern bútorszövet

A Rug&Roll modern szövet alkalmazásával igazi színfoltjai lehet otthonodnak az ezen anyagokkal bevont bútorok, hiszen eleganciát és minőséget egyaránt tükröznek. Alkalmazd változatosan, az otthonod bármely pontján, hiszen magas kopásállóságuk és könnyű tisztíthatóságuk miatt bárhol helytállnak.
Minden bútorszövetünk szélessége 140 cm és 1 méter felett bármilyen mennyiségben rendelhető.

Felhasználási és kezelési útmutató a szövetekhez:

RugRoll_Butorkarpit_kezelesi_es_hasznalati_utmutato.pdf

Modern bútorszövet

Modern bútorszöveteink között rendkívül széles színválasztékban, különböző bútorszöveteket találsz, amelyek mindegyike magas kopásállósággal és magas színtartóssággal rendelkezik. Kiváló minőségű bútorszöveteink OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkeznek, amelyek biztosítják számodra, hogy termékeink vegyi anyagoktól mentesek és nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat. Bútorszöveteink döntő többsége 140 cm széles és a legkisebb rendelési mennyiség 1 méter. Ezt követően azonban 10 centiméterenként tudod beállítani a rendelési egységet, így pénztárcabarát módon pontosan annyi szövetet tudsz rendelni, amennyire szükséged van, nem lesz feleslegesen megmaradt szövetdarabod.

Könnyen tisztítható bútorszövetek 

Egyszínű bútorszöveteink között találhatsz nyomott mintás, síkszövet, bársonyos hatású és vízlepergető szöveteket is. Modern bútoszövet választékunkban bőven találsz olyan szöveteket, amelyek úgynevezett Easy Clean szennytaszító réteggel rendelkeznek, így a tisztántartásuk rendkívül egyszerű és könnyű. Az Easy Clean egy speciális védőréteg, amely nem engedi, hogy a szennyeződések mélyen bejuthassanak a szövet szálai közé, így a bútorszöveten esett folt tiszta víz segítségével, vegyszerek nélkül eltávolítható. A vízlepergető modern bútorszöveteink mindegyike szintén prémium minőségű, nagyon könnyen kezelhető szövet. Annak ellenére, hogy vízlepergető, tapintása kifejezetten kellemes és puha, kényelmes ülőfelület hozható létre ezen bútorszövetekkel akár étkezőszékek, akár kanapék vagy fotelok esetében is. Egyik legnépszerűbb modern bútorszövet kínálatunkban az Urban fantázianévre keresztelt szövetünk, amely nem csupán vízállóságával és széles színválasztékával vonja magára a figyelmet, hanem finoman szőtt hatású felületével és élénk, tartós színeivel is sokak kedvencévé vált. Concept bútoszövetünk hasonlóképpen vízlepergető és magas minőségű, azonban színválasztékában már a visszafogottabb és finomabb színek is elérhetőek.

finom, modern bútorszövet a kellemes tapintású bótorokra

Élénk színvilág - Avra és Pecos szövetek 

Avra és Pecos fantázianevű modern bútorszöveteinket pedig kifejezetten azok számára ajánljuk, akik nem csupán vízlepergető szöveteket keresnek, de fontos számunkra a rendkívül élénk színvilág is.

Bársony hatású szöveteink a modern bútorszövetek elegáns darabjai, amelyek egy régi, ütött-kopott fotelt is képesek igazán elegáns darabbá varázsolni!

 

bársony fotel puha tapintású modern bútorszövettel bevonva

Respiro - égéskésleltett tulajdonsággal 

Respiro égéskésleltetett tulajdonsággal rendelkező szövetünk 32 különböző színben kapható, hogy ne csak biztonságos, de stílusos is lehessen otthona!

Mintás szövetek 

Modern bútorszöveteink között mintás szöveteket is találsz, amelyek mindegyike szintén igen magas kopásállósággal rendelkező, kiemelkedően jó minőségű bútorszövet. Környezetbarát, steppelt mintás, geometrikus mintájú és légáteresztő szöveteket is találsz mintás bútorszöveteink között. Vízzel tisztítható Salvador bútorszövetünk igen népszerű stílusos steppelt kialakításának és széle színválasztékának köszönhetően. Egy újragondolt bútort könnyedén varázsolhatsz igazán impozánssá Salvador szövetünkkel, amely nemcsak színtartós, de rendkívül kellemes tapintásával pillanatok alatt mindenki kedvencévé válik. Mozaik mintás szöveteink között találsz olyan színvilágút is, amely a régmúlt korokat idéző retro stílusba repít vissza, de megfelelően restaurált bútorokra használva igazán egyedi és stílusos végeredményt kaphatunk.

 

stpapabíró modern bútorszövet széles választéka webshopunkban

Zsákvászon hatású szövetek 

Zsákvászon hatású modern bútorszöveteink között olyan szöveteket találsz, amelyek mindegyike igen magas kopásállósággal rendelkezik, strapabíró és ráadásként puha, kényelmes tapintású. Zsákvászon szöveteinket kifejezetten olyan bútorokra, kanapékra, fotelekre vagy székekre ajánljuk, amelyek nagyobb használatnak vannak kitéve. Napi használatú étkezőszékek, vagy akár magánrendelők várótermeiben vagy irodában található székek kárpitozására is javasoljuk. Letisztult, modern hatásúak, természetes színekben és kirívóbb, élénkebb színekben is kaphatóak. Az egyik legnépszerűbb zsákvászon szövetünk a Muna fantázianevet viselő szövet, amely élénk színei ellenére is kimondottan természetes hatást kelt és a legkülönfélébb stílusban berendezett lakásokban és helyiségekben is jól mutat.

zsákvászon bútorszövet használata régi kanapén

Amennyiben kérdésed van bútorszöveteinkkel kapcsolatban vagy elakadtál a kiválasztás folyamatában, bátran keress minket elérhetőségünk egyikén és segítünk megtalálni a számodra megfelelő szövetet!