+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Mintás bútorszövet

A Rug & Roll mintás bútorszövetek új stílust adnak ülőbútoraidnak, ráadásul a nagy kopásállóságuknak és a rendkívül könnyű tiszthatóságuknak köszönhetően méltán közkedveltek és népszerűek. Válaszd te is a prémium minőségű Rug & Roll bútorszöveteket és garantáltan nem fogsz csalódni!

Rendelési információ: minden bútorszövetünk szélessége 140 cm és 1 méter akár 10 centiméterenként rendelhető.

Felhasználási és kezelési útmutató a szövetekhez:

RugRoll_Butorkarpit_kezelesi_es_hasznalati_utmutato.pdfMintás bútorszövet

 

Az otthoni kárpitozás egyik legfőbb kérdése: milyen bútorszövetet válasszak? 

A választásnál a következő két dolgot mindig érdemes figyelembe venni:

  • milyen gyakran fogom használni az átkárpitozott bútort?

A napi használatú ülőbútorok, mint például az étkezőszékek esetén ügyelj arra, hogy kifejezetten magas kopásállóságú bútorszövetet válassz, hiszen a mindennapos használat miatt a szövet hamarabb kikophat, így feltétlenül érdemes a lehető legjobb minőségű szövetet választani. Egy ritkábban használt bútordarabnál, mint például egy felújított lábzsámoly, bátran választhatsz kisebb kopásállóságú szövetet is, de ez esetben vedd figyelembe, hogy kevésbé lesz tartós, mint egy magasabb kopásállóságú szövettel áthúzott darab.

 

  • milyen a helyiség stílusa, ahová a bútort be szeretnéd illeszteni?

Sokan hajlamosak arra, hogy a szövetválasztásnál egy adott színhez vagy mintához ragaszkodnak, mert valamelyik lakberendezési magazin hasábjain megtetszett nekik. Azonban ez sok esetben nem biztos, hogy valóban passzol a már kialakult stílushoz, amelyben azt helyiséget berendezted, ahová a bútort szánod. Mindig érdemes a szövet kiválasztása előtt alaposan végiggondolni azt, hogy a szövettel átkárpitozott bútor hogyan fog majd a már meglévő enteriőrbe illeszkedni, mert a fotón jól mutató apró virágmintás szövet egy már egyébként is virágmintás tapéta mellett lehet, hogy inkább káoszt teremt, mintsem összehangoltságot.

 

Mintás bútorszövet a bútoraid új életre keltéséhez


Mintás bútorszövet kategóriánkban összegyűjtöttük számodra azokat a bútorszöveteinket, amelyek mellőzik az unalmas egyhangúságot és kifinomult mintájukkal méltán kiérdemlik a figyelmet.

Az alábbiakban adunk néhány tippet arra, hogy mintás bútorszövet kategóriánkból milyen stílusú bútor felújításához találsz bútorszöveteket:

 

Flora fantázianevű bútorszövetünk nemcsak környezetbarát, de ráadásként égéskésleltetett tulajdonsággal is rendelkezik. Magas kopásállóságú, vastag bútorszövet, amely kifinomult virágmintájával és lágy színeivel tökéletesen alkalmas nagyobb felületek kárpitozására. Kifejezetten jól mutat egy fotel ülőfelületén vagy egy kanapé teljes felületén is. Stílusát tekintve jól illik klasszikus stílusú bútorokhoz, de a vintage, romantikus stílus kedvelői is szívesen választják:

 

flora bútorszövetünk széles színválasztékban kapható


Modello elnevezésű bútorszövetünk szintén környezetbarát, nagy kopásállósággal rendelkező szövet. Csíkozott mintájával jól passzol a klasszikus vonalvezetésű bútordarabokhoz, de kissé modernebb enteriőrbe is beleillik.

 

finom mintázatú bútorszövetek webshopunkban

 

Salvador Caro bársony bútorszövetünk nagy kedvenc a vásárlók körében, a rendkívül finom tapintásának és szemet gyönyörködtető színeinek köszönhetően. Steppelt mintás, magas kopásállóságú, sűrű szövésű szövet, amely ráadásul vegyszerek nélkül, csupán tiszta víz segítségével könnyen és gyorsan tisztítható, így a tisztántartása rendkívül egyszerű. Stílusában jól illik akár a vintage, romantikus stílus kedvelőinek otthonába, de klasszikus stílusjegyekkel is párosítható. Eklektikus enteriőrbe is beilleszthető, de a modern, letisztult színeket használó lakások benerdezéséhez is jól passzol. Rendkívül széles az a stílusválaszték, ahová ezen szövetünk tökéletesen passzol, a szövet színválasztása dönti el alapvetően, hogy milyen, már meglévő bútordarabok mellé tudod párosítani a Salvador Caro szövetünkkel átkárpitozott ülőbútort:

mintás bútorszövet a Rug & Roll webshopjában

 

Evo fantázianevű, geometikus mintájú, kilenc színben is kapható bútorszövetünket kifejezetten modern stílusú lakásokba ajánljuk, ahol a geometrikus minta kellőképpen érvényesülni tud. Letisztult mintájával nagyobb felületen is jól mutat, de kisebb ülőfelületen - mint például egy étkezőszék - is stílusosan alkalmazható.
 

magas kopásállóságú szövet bútoraink kárpitozásához


Rigatto és Azteco bútorszöveteinket kimondottan olyan felületekre ajánljuk, amelyek finom, kellemes tapintást kívánnak meg – például a kedvenc olvasófotelünk vagy a családi kanapé a nappaliban. Rigatto szövetünk csodás színeivel és légáteresztő tulajdonságával hívja fel magára a figyelmet, míg Azteco szövetünk népszerűsége háziasszonybarát felületkezelésének és igen könnyű tisztíthatóságának köszönhető. Mindkét szövetünk több színváltozatban is kapható, így könnyen megtalálhatod a számodra ideális darabot.

 

mintás bútorszövet bútoraid kárpitozásához


+1 érv a Rug & Roll bútorszövetek mellett!

Mi nemcsak a minőségre, hanem a pénztárcabarát kiszolgálásra is odafigyelünk!

Ha nem szeretnél egyszerre nagy mennyiségben rendelni vagy egyedi igényeid vannak, nálunk erre is van megoldás! Minden bútorszövetből a minimum rendelés 1 méter, ezen felül pedig már 10 centiméterenként szabhatod meg a rendelési mennyiséget, így pontosan annyit vásárolhatsz, amennyire valóban szükséged van!

Ha bármilyen kérdésed merül fel a rendeléseddel vagy a termékekkel kapcsolatosan, bátran keress bennünket elérhetőségünk egyikén!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
5 200 Ft - 8 320 Ft
Minta
Szín szerint
Tisztíthatóság