+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Szőnyeg 200x300 cm – XL

Ebben a kategóriában azokat a szőnyegeket gyűjtöttük össze számodra, amelyek mindegyike méretéből adódóan ildeális választás családi házak nappalijába, nagy alapterületű helyiségeibe, irodák közösségi tereibe és elegáns boltok vendégtereibe is!


59termék
 

Szőnyeg 200x300 cm

 

Szőnyegeink különböző méretekben kaphatóak. XL szőnyeg kategóriánkban azon szőnyegeinket gyűjtöttük össze számodra, amelyeket kifejezetten nagy alapterületű helyiségekbe ajánlunk.

Webshopunkban megtalálhatod a 200x300 cm méretű szőnyegeinkhez stílusban és színvilágban tökéletesen passzoló, kisebb méretű szőnyegeinket is. Így ha minden egyes helyiségbe vagy az összefüggő helyiségekbe – például előszoba; nappali; étkező – ugyanolyan típusú, színvilágú és mintájú szőnyeget fektetsz a padlóra különböző méretekben, akkor az otthonodat egységes stílusban tudod berendezni.Az XL méretű szőnyegeink esetében is igaz, hogy minden szőnyegünk különleges tulajdonságokkal bír!


Rendkívül könnyű tisztíthatóság


Szőnyegeink felülete egy speciális szennytaszító réteggel kezelt, amelynek köszönhetően a szőnyeg rendkívül könnyedén és teljes mértékben vegyszermentesen tisztántartható. A speciális védőréteg megakadályozza, hogy a szennyeződések a szőnyeg szálai közé jussanak, így a szőnyegre cseppent foltok tiszta víz és egy nedves törlő segítségével pár perc alatt teljesen eltüntethetőek. 
XL méretű szőnyegeink ipari mosógépben moshatóak, így a tavaszi és az ünnepeket megelőző nagytakarítások alkalmával nincs szükség a szőnyeg súrolására, egyszerűen csak vidd el a közeli tisztítóba és egy mosás után pontosan olyan lesz, mint újkorában.


Jó hírünk van a porallergiások számára


Minden Rug & Roll szőnyeg antiallergén! A 200x300 cm méretű szőnyeg igen nagy felületet foglal el a padlón, éppen ezért a por és a poratkák nagy felületen tapadhatnának meg, de ez nem így van a Rug & Roll szőnyegek esetében! A speciális védőréteg ugyanis a port és azzal együtt a poratkákat sem engedi megtapadni a szőnyeg szálai között, így porszívó segítségével gyorsan és maradéktalanul tehetjük pormentessé szőnyegünket. Így végre azok is bátran dekorálhatják a nappalit kényelmes és puha szőnyegekkel, akik eddig a porallergia miatt ezt nem tudták megtenni. Viszlát orrdugulás, viszlát allergia! :)

 

Csúszásgátló kialakítás


XL méretű szőnyegeink esetében is minden egyes szőnyegünk hátoldalán egy rendkívül vékony szilikonréteg került kialakításra, amely csúszásgátló rétegként funkcionál. Ennek köszönhetően a szőnyeg nem mozog, nem csúszkál el a helyéről, pontosan ott marad, ahová lefektetted. Így bátran használhatod szőnyegeinket nagy alapterületű amerikai konyhás nappaliban is, mert nem kell attól tartanod, hogy az étkező felőli oldalon járkálva, főzés közben megcsúszol rajta.
 

Szőnyegeink felületének kialakítása


Minden szőnyegünk rendelkezik speciális szennytaszító réteggel és az alján szilikon csúszásgátló réteggel, azonban ezek nem teszik merevvé vagy kellemetlen tapintásúvá szőnyegeinket. Minden egyes szőnyegünk rendkívül puha, nagyon könnyen hajtogatható, tekerhető, összetekerve pedig kifejezetten kevés helyet foglal el. Így ha szezonálisan változtatod otthonod berendezésének stílusát és hangulatát, az éppen nem a szezonhoz passzoló stílusú szőnyeget összetekerve kis helyen is tudod tárolni, például az ágyneműtartóban vagy a gardróbban is könnyedén elfér.
 

Ráadásként minden szőnyegünk OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szőnyegeink nem tartalmaznak egészségre káros anyagot. Ez a minősítés biztosítja számodra, hogy webáruházunkból bármely szőnyeget is válaszd, vegyi anyagoktól mentes terméket vásárolsz.

 

200x300 cm méretű szőnyegeink stílusa


Különböző színvilágban és stílusban találsz nálunk szőnyegeket XL méretű termékeink között is!

Chic Rusty, Concrete és Blur fantázianevű szőnyegeinket üde színekkel berendezett otthonokba, eklektikus enteriőrbe, de klasszikus stílusú vagy éppen modern lakásokba is egyaránt jó szívvel ajánljuk:

200x300 cm szőnyeg nappaliba


Sand, Silk és Pearl Stone szőnyegeink jól passzolnak a természetes színekhez, akár meleg, akár hideg színeket választottunk a helyiség berendezésekor. Jól mutatnak fehér-bézs-barna kontrasztú helyiségekben, de földszínekkel berendezett szobákban is remekül festenek:

természetes színekhez passzoló stílusos szőnyeg az otthonodba


Egyik nagy kedvencünket, a Modern Art Silver elnevezésű darabunkat pedig kifejezetten modern stílusú lakások berendezéseihez ajánljuk:

modern stílusú szőnyeg a lakás különböző helyiségeibe


Ha bármilyen kérdésed merült fel, keress minket elérhetőségeinken vagy látogass el bemutatótermünkbe személyesen és segítünk kiválasztani a számodra ideális szőnyeget!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
74 700 Ft - 568 000 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat