+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Futószőnyeg 80x300 cm - SM

Ebben a kategóriánkban azokat a futószőnyegeket gyűjtöttük össze számodra, amelyek a leggyakrabban keresett, 80cm x 300cm-es méretben elérhetőek. Válassz minőségi, strapabíró, színtartós Rug & Roll futószőnyegeket előszobádba!


6termék 16

Futószőnyeg 80x300 cm-es méretben

A futószőnyeg egyetlen előszobából sem hiányozhat. Nincs jobb érzés, mint a lakásba belépve egy puha szőnyegre lépni, amely kellő melegérzetet ad a talpunknak. De milyen egy praktikusan használható futószőnyeg?

 

A jó futószőnyeg ismérvei

Egyszerűen tisztítható

Minden évszakban, de főként a téli hónapokban igaz, hogy a saras, koszos cipőt szinte lehetetlen teljesen megtisztítani a sártól a lakásba lépés előtt. Így sok bosszankodást okoz a sáros lábbal összekoszolt szőnyeg látványa, főként, ha a kisgyermekes családoknál a kicsik óránként szaladgálnak ki a kertbe és akaratlanul is behordják a sarat a cipőjük talpán. A Rug & Roll szőnyeg esetében viszont ez sem okozhat problémát, mert a sár és egyéb szennyeződések nagyon könnyedén letakaríthatóak a szőnyegről. A Rug & Roll futószőnyegek felületén egy úgynevezett Aqua Clean szennytaszító réteg került kialakításra, amelynek köszönhetően a foltok és a szennyeződések nem képesek a szőnyeg szálaiba bejutni, megtapadnak annak felületén. Így szó szerint egy kevés tiszta vízzel és egy nedves törlőrongy segítségével eltávolítható a szőnyeg felületéről a cipőről behordott folt vagy a házi kedvenceink szőrszálai, esetleg a véletlenül kiborított virágföld vagy a téli időszakban jellemző lucskos-havas sárfoltok. Ráadásként a Rug & Roll szőnyegek mosógépben is moshatóak! A 80x300cm-es méretű futószőnyeg nagy valószínűséggel nem fog beférni az otthoni mosógépbe, de ipari méretű mosógépekben – mosodákban – gyorsan tisztíthatóak, így a tavaszi nagytakarításkor a mosodába beadva szinte vadonatúj szőnyeget kapunk vissza.

Csúszásgátló réteggel ellátott hátoldal

A futószőnyegeknél nagy előny, ha a hátoldaluk csúszásgátlóval ellátott, hiszen az előszobában vagy éppen a nappaliban, esetleg a hallban nagyon jól jön, ha a szőnyeg nem csúszkál a járólapon vagy a hideg kövön és biztonságos rajta sétálni. Éppen ezért minden Rug & Roll futószőnyeg hátoldala egy vékony szilikonréteggel van ellátva, így biztosítva, hogy a szőnyeg mindig a helyén maradjon, ne mozogjon, ne csúszkáljon.

szőnyeg különleges tulajdonságai

Magas kopásállóságú

Talán az előszobában vagy a nappaliban lévő futószőnyegek vannak kitéve a legnagyobb használatnak, így fontos, hogy a kopás nyomai ne látszódjanak meg rajta, a szőnyeg valóban hosszú élettartamú, időtálló darab legyen. A Rug & Roll 80x300-as futószőnyegei rendkívül strapabíróak, magas kopásállósággal rendelkeznek, így a sokadik folteltávolítást követően is eredeti állapotukban ragyognak. Bátran szaladgálhatnak rajta a gyerkőcök, beletörölhetik a lábukat a vendégek, a szőnyeg ügyesen állja a sarat :)

Színtartós

A Rug & Roll szőnyegekre jellemző, hogy nemcsak strapabíróak, de igen sokáig megtartják eredeti színüket, számos nagytakarítást, mosást és folteltávolítást követően is éppoly színesek, mint az első nap, amikor először lefektetted az előszoba vagy éppen a konyha padlójára.

Könnyen kezelhető és tisztítható futószőnyeg 80x300 cm-es méretben

Összességében bátran kijelenthetjük, hogy 80x300 cm-es futószőnyegeink amellett, hogy rendkívül jól megállják a helyüket bármely előszobában vagy nappaliban, igen mutatósak és magas minőségüknek köszönhetően nagyon sokáig szolgálhatják otthonodat!

 

Ha bármilyen kérdésed merült fel, keress minket elérhetőségeinken vagy látogass el bemutatótermünkbe személyesen és segítünk kiválasztani a számodra ideális szőnyeget!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
39 400 Ft - 54 400 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat