+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Konyhai szőnyeg

Szőnyeg konyhába?! Egy konyhában könnyen előfordul, hogy lecsöppen vagy éppen kiömlik valami, ezért sokan ódzkodnak attól, hogy a konyhába szőnyeget helyezzenek.

A Rug & Roll EasyClean felületkezelésű, csúszásgátlóval ellátott, mosógépben mosható szőnyegei azonban ideális választás  a konyhába, mert segítségükkel kényelmes, komfortos és könnyen tisztán tartható, puha felületetet alakíthatunk ki.


30termék

Konyhai szőnyeg a kényelmes és praktikus konyhádhoz


Szőnyeg konyhába

A konyhai szőnyeg mindig nagy dilemma: legyen vagy ne legyen?
A hagyományos szőnyegek konyhai szőnyegként nem állják meg jól a helyüket, hiszen nehéz tisztítani egy esetleges konyhai baleset után, ha véletlenül egy kis paradicsomszószt kilöttyentünk rá, többnyire máris elbúcsúzhatunk a szőnyegtől. Ugyanakkor ki ne szeretné, ha nem a hideg konyhai kövön kellene járkálnia főzőcskézés közben, hanem pihe-puha, meleg szőnyegen járkálhatna?! Mi lehet akkor a megfelelő megoldás? Rug & Roll szőnyegeink tökéletesen alkalmasak kisebb vagy nagyobb alapterületű konyhákba is, mert több olyan különleges tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek tökéletes konyhai szőnyeggé teszik mindennapos, aktív használat esetén is.          

A Rug & Roll szőnyegei az EasyClean technológiának köszönhetően egy olyan speciális védőréteggel vannak felületkezelve, amely megakadályozza a szennyeződések bejutását a szőnyeg szálai közé. Mit jelent ez pontosan? Ez azt jelenti, hogy bátran főzhetsz a konyhában, nem kell tartanod a szőnyegre lecseppenő foltok okozta eltakaríthatatlan nyomoktól. Kávéfolt, vörösbor, csokoládészirup, különböző szószok vagy éppen zsírfolt? Az EasyClean technológiának köszönhetően a szőnyeg könnyedén, gyorsan és egyszerűen tisztítható minden konyhai szennyeződéstől.  

konyhai szőnyeg különböző színekben, minden konyhába ideális választás


Hogyan kell elképzelni a konyhai szőnyegek takarítását a gyakorlatban?

Rácseppenő folt esetén itasd fel a szennyeződést vagy töröld fel annak nagy részét, majd önts egy kis vizet a szőnyegen lévő foltra és egy nedves törlőkendő vagy nedves szivacs segítségével körkörös mozdulatokkal távolítsd el a foltot. A zsíros és olajos szennyeződések is gond nélkül eltávolíthatóak ezzel a módszerrel! Így gyakorlatilag folyamatosan tisztán tudod tartani a konyhában a szőnyegedet minimális időráfordítással és nem kell attól tartanod, hogy egy makacsabb volt esetén meg kell válnod a kedvenc szőnyegedtől.

Mosható konyhai szőnyegek

Igen, valóban jól olvasod, minden szőnyegünk mosógépben mosható darab! Ez nagyban megkönnyíti a nagytakarítást, hiszen a szőnyeget nem szükséges kézzel tisztítani, bátran beteheted az otthoni mosógépedbe is és egyszerűen kimoshatod. Kisebb szőnyegeink otthoni, hagyományos mosógépben 30 °C fokon moshatóak: a vékonyabb, 160cm x 230cm-es szőnyegek a 9 kg kapacitású mosógépbe még gond nélkül beférnek, nagyobb szőnyegeinket pedig mosodai, ipari mosógépben tudod mosni vagy mosatni, szintén 30 °C fokon vagy síkmosással. Mivel a konyhákba tapasztalataink szerint kifejezetten a kisebb méretű szőnyegeinket vásárolják, így ipari mosással nem szükséges kalkulálnod, kivéve ha rendhagyóan nagyméretű konyhádba választasz szőnyegeink közül.

Konyhai szőnyegek szárítása

A szőnyeg megszárításával nem kell különösebben bajlódnod, mert mosás után a szőnyegek villámgyorsan száradnak a ruhaszárító állványra feldobva vagy a korlátra kiterítve, de télen akár direkt a padlófűtéses padlóra is kiterítheted.        

Puha felület

Szőnyegeink felülete a folttaszító réteg ellenére nem kemény, nem rideg, éppen ellenkezőleg: kifejezetten puha tapintású. Minden konyhai szőnyeg, amelyet a Rug & Roll webshopjában találsz, melegérzetet ad a talpnak és sokkal puhább, kellemesebb, mintha a hideg járólapon vagy konyhai kövön sétálnál. 


modern stílusú szőnyegek, amelyek bármely konyhába tökéletes választás, ideális konyhai szőnyeg


Rojttal vagy rojt nélkül?

Ráadásként a szőnyegeink szélén található rojtok tetszés szerint könnyen eltávolíthatóak, így Te magad döntheted el, hogy éppen rojtos szegélyű vagy sima szegélyű szőnyeget szeretnél a konyhád padlójára.

Csúszásgátló hátoldal  

Minden szőnyegünk hátoldala egy vékony szilikongumi réteggel van bevonva, amely csúszásgátló rétegként funkcionál. Szőnyegeink nem mozdulnak el a padlón, ahová teszed, ott maradnak, nem mozognak és nem csúszkálnak. A konyhában is rendkívül fontos a biztonság, csak úgy, mint a fürdőszobában, így a csúszásgátló hátoldalnak köszönhetően a lerakott szőnyegen biztonságosan mozoghatsz főzés közben is, nem kell attól tartanod, hogy a szőnyeg megcsúszik a konyha padlóján.

minden szőnyegünk csúszásgátló hátoldallal rendelkezik, a biztonságosabb használat érdekében

OEKO-TEX 100® minősítés

Ráadásként minden szőnyegünk OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szőnyegeink mentesek a veszélyes vegyi anyagoktól és nem tartalmaznak ártalmas anyagokat, így minden szőnyegünk biztonságos és bőrbarát. A STANDARD 100 by OEKO-TEX® megkülönböztető jelölés az elmúlt több, mint két évtized alatt a textil termékek világszerte legismertebb környezetvédelmi tanúsító védjegyévé vált és büszkék vagyunk arra, hogy termékeink megfelelnek a védjegy követelményeinek, így magas minőségű termékekkel tudjuk kiszolgálni vevőink igényeit. 

Milyen konyhákba ajánljuk szőnyegeinket?

Gyakorlatilag bármilyen konyhában használhatók szőnyegeink, a konyha méretét alapul véve érdemes a megfelelő méretű szőnyeget kiválasztani. Többféle méret közül választhatsz: konyhai szőnyegeink szélessége alapvetően 80 cm, hosszúsága pedig 150cm, 200cm vagy 300 cm. Ettől eltérő méretű szőnyeget is tudsz nálunk vásárolni a konyhádba, de ha nem találod a webhsopban, bátran kérj tőlünk segítséget elérhetőségeinken! Stílusban megtalálhatod nálunk a világosabb színvilágú, vintage stílusú konyhai szőnyeget, de a klasszikus stílusú, sötétebb túnusú szőnyegeket is. Modern geometrikus mintázatú, absztrakt vonalakkal festett, klasszikus stílusirányzatú és romantikus stílusú termékeket is találsz Konyhai szőnyeg kategóriánkban.

széles szőnyegválasztékkal várunk a Rug & Roll webshopjában és bemutatótermünkben, konyhai szőnyeg a Rug @ Roll - tól

Nézz szét kínálatunkban és válaszd ki a számodra tökéletes szőnyeget! Ha segítséget szeretnél kérni a választásban vagy szeretnéd élőben is megnézni és megfogni szőnyegeinket, akkor gyere el üzletünkbe és készséggel állunk a rendelkezésedre! Kérdések esetén pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
36 400 Ft - 99 400 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat