+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Szőnyeg 160x230 cm – L

Ezen kategóriánkban azokat a szőnyegeinket találod, amelyek mindegyike L-es méretű, azaz 160 cm széles és 230 cm hosszú, így kényelmesen elférnek egy átlagos méretű nappaliban, hallban vagy hálószobában is. Nagy szín-, és stílusválasztékban találsz nálunk L-es méretű szőnyegeket, így bármilyen stílusban is rendezted be az otthonod, kínálatunkban egészen biztosan megtalálod a számodra megfelelő szőnyeget!


82termék

Nagyméretű szőnyegek a lakásba

szőnyeg 160x230 cm-es méretben

 

A lakás berendezésekor vagy a berendezés újratervezésekor, esetleg szezonális stílusváltás idején mindig nagy kérdés a megfelelő szőnyegválasztás. 160x230 cm-es méretű szőnyegeink mindegyike jó választás nappalikba, hálószobákba vagy akár a gyerekszobába is.


Nagy szőnyeg a nappaliba


Méretüknek köszönhetően a nappaliban ideálisak a kanapé alá, így tévénézéskor a lábunk kellemes, puha, meleg szőnyegen pihenhet, ráadásul a kanapé lába nem hagy nyomot a padlón, például egy vinyl padlóval vagy fapadlóval borított lakásban. Az étkezőkben is nagyon hasznos a 160x230cm-es szőnyeg, mert ez a méret éppen ideális az étkezőasztal és a székek alá. Így étkezés közben puha szőnyegen pihenhet a talpunk, ugyanakkor az étkezőszékek lába sem hagy nyomot a padlón. Az amerikai konyhás otthonokban gyakran alkalmaznak térelválasztók helyett csupán optikai térelválasztóként szőnyegeket. Ennek a módszernek az a lényege, hogy a nappali részen elhelyezkedő kanapé alá vagy az elé és a konyharészen elhelyezkedő étkezőasztal és a körülötte lévő székek alá szőnyeget terítenek. Így a két szőnyeg gyakorlatilag „optikailag” választja el a tereket egymástól úgy, hogy valójában nem használunk térelválasztóként sem függönyt, sem polcokat vagy válaszfalat. Ezt a megoldást kisebb alapterületű amerikai konyhás nappalikban alkalmazzák vagy abban az esetben, ha a helyiség csak az egyik oldalról kap természetes napfényt, így térelválasztóval nem vághatjuk ketté a teret, mert az egyik oldal fény hiányában sötét és komor lenne.

Gyerekszobába is letehető nagyméretű szőnyeg


A 160x230 cm-es szőnyegeket előszeretettel használják gyerekszoba padlóján is, mert éppen elég nagy ahhoz, hogy a gyerekek kényelmesen játszanak rajta és így ne kelljen porfogó és nehezen tisztítható padlószőnyeget lefektetni a padlóra. A Rug & Roll szőnyegek mindegyike csúszásgátló réteggel van ellátva, így a gyerekszobában is biztonságosan használható, a szőnyeg a padlóra fektetve a helyén marad, nem mozdul el, nem csúszkál jobbra-balra. Ráadásként a Rug & Roll szőnyegek Aqua Clean speciális szennytaszító réteggel vannak ellátva, amely nem engedi, hogy a szennyeződések, foltok, szőrszálak, hajszálak, por és poratkák a szőnyeg mélyebb szálaiba hatoljanak, hanem megtapadnak annak felszínén és nagyon könnyen eltávolíthatóak. Szőnyegeink egytől-egyik csupán tiszta víz segítségével tisztíthatóak és antiallergének, aminek a gyerekszobában különösen nagy hasznát veheted.

Széles stílusválaszték


A 160x230 cm méretű szőnyegeink igen széles stílus-, és méretválasztékban kaphatóak, hogy könnyedén megtalálhasd a te otthonodba illő tökéletes darabot.

Vörös és fekete színekben mintázott szőnyegeink igen jól passzolnak sötétebb színvilágú helyiségekhez, arany színnel kombinálva könnyen kelthetünk luxus hatást:

 

160x230 cm méretű szőnyeg a lakásban

A kék színek szerelmeseinek is csodaszép darabokat tartogatunk kínálatunkban, amelyek akár egy kékre festett fal, akár egy fehér fallal körbevett, kék kiegészítőkkel dekorált helyiségbe jól illeszkednek:

 

nagyméretű kék szőnyegek széles választéka kínálatunkban

Szürke tónusú szőnyegeink jól mutatnak modern stílusú otthonok padlóján, de egy romantikus hangulatú enteriőrben is kiválóan megállják a helyüket:

 

160x230 cm méretű szürke szőnyegek webshopunkban

Modern, geometrikus mintázatú szőnyegeink igen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen letisztult, mégis figyelemfelkeltő megjelenésüknek köszönhetően bármely modern lakás méltó díszei lehetnek:

 

csodás szőnyegeinkkel könnyen luxus hatást csempészhetsz otthonodba

 

Bármely szőnyegünket is válaszd, garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!


Ha elakadtál a vásárlás során vagy segítségre van szükséged a kiválasztásban, keress bennünket elérhetőségeink egyikén vagy gyere el bemutatótermünkbe és szívesen segítünk személyesen is a számodra megfelelő szőnyeg kiválasztásában!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
37 200 Ft - 367 600 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat