+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Bútorszövet anyag kisokos 2. rész

Rug&Roll
Rug&Roll
Bútorszövet anyag kisokos 2. rész

Legutóbb írtunk már neked arról, hogy a Rug&Roll széles választékában megtalálható bútorszövetek milyen kategóriák alapján érhetők el webshopunkban. 

Most pedig egy picit mélyebbre tekintünk és szeretnénk mesélni neked a mintázatatokról és tisztíthatóságukról.

A Rug&Roll bútorszövet kollekcióban megkülönböztetünk egyszínű, mintás vagy zsákvászon hatású szöveteket, melyeket szeretnénk most bemutatni kicsit közelebbről, hogy ezzel is segítsük a választást. 

Egyszínű szövetek 

Az egyszínű szövetek alkalmazása talán a legkedveltebb és legidőtállóbb mind közül, hiszen gyerekjáték alkalmazni bármilyen adottságú tér- és bútor esetén. Az óvatos, klasszikus hangulat követői megtalálják a pasztell- és alapszíneket minden termékcsaládban. A bátrabb és extravagáns stílust kedvelők pedig fantáziadúsan alkalmazhatják az élénkebb, modernebb színárnyalatokat.

Mintás szövetek

A mintás szöveteknek köszönhetően a letisztult, tágas terekbe játékot csempészhetünk, és így már csak a kiegészítők összehangolása marad hátra. Geometrikus és klasszikus mintáink közül választva egyedi hatás érhető el új bútor készíttetésekor vagy akár a régi kedvenc darabok megújítása során.

A mintavilág mellett a színkombinációk is széles választékban várnak a Rug&Roll webshopban vagy személyesen budapesti bemutatótermünkben. 

Zsákvászon hatású szövetek

A természetes hatást keltő szöveteink tökéletesen utánozzák mind megjelenésre mind tapintásra a természetes anyagokat, így változatos formában felhasználhatóak a lakás bármely pontján. 

A lakberendezők nem csak bútorok esetén alkalmazzák őket előszeretettel, de remek dekorációs elemek lehetnek pl. falipaneleken, képkereteken is.

Ezek a modern, könnyen tisztítható, strapabíró bútorszövetek változatos színválasztékban és mintázatban megtalálhatóak webshopunkban. 

Vízzel tisztítható szövetek (Easy Clean)

Könnyen tisztítható vízlepergető bevonattal vagy úgy nevezett EasyClean felületkezeléssel ellátott prémium minőségű, magas kopásállóságú bútorszövetek között megtalálható a modern és a klasszikus megjelenés egyaránt. Egyben viszont mindegyik egyforma: gyermek-, háziállat- és ezáltal háziasszonybarát megoldásnak minősülnek egytől-egyig.

A változatos színválasztéknak köszönhetően biztosan megtalálod a tökéletes az otthonodba illő tökéletes árnyalatot.  

A vízzel tisztítható szöveteken felül pedig még elérhetők választékunkban a vízlepergető anyagok is, ezzel folytatjuk cikkünket. 

Vízlepergető szövetek

A Rug&Roll beltéri- és kültéri szövetek között egyaránt megtalálhatók ezen kimagaslóan ellenálló anyagaink, melyek a beltéri használat, kisebb szennyeződések esetén is remekül vizsgáznak. A vízlepergető tulajdonságuknak köszönhetően nem fog ki rajtuk egy háztartási baleset.