+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Bútorszövet anyag kisokos 1. rész

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.06.01 11:03
Bútorszövet anyag kisokos 1. rész

Széles választékban elérhető bútorszöveteink mellé szeretnénk számodra is egy kis segítséget adni, hogy választásodban támogassunk téged. 

Lássuk milyen szövettípusok közül választhatsz és mik a legfontosabb információk róla. Ehhez szeretnénk pár mintabútort is mellékelni neked, hogy még jobban elképzelhesd végső állapotában. 

Könnyen tisztítható szövetek

Könnyen tisztítható vízlepergető bevonattal vagy EasyClean felületkezeléssel ellátott prémium, magas kopásállóságú bútorszövetek között olyan modern megoldásokat találhatsz, melyek igazi háziasszonybarát megoldásnak minősülnek. 

A változatos színválasztéknak köszönhetően pedig megtalálhatod a legjobb megoldást otthonodba. 

Megkülönböztetünk ezen típuson belül vízzel tisztítható vagy vízlepergető anyagokat

Könnyen tisztítható bútorszövet szürke színben.

Modern bútorszövetek

A modern bútorszövetek alkalmazásával igazi színfoltokat teremthetsz otthonodban, hiszen az ezen anyagokkal bevont bútorok eleganciát és minőséget sugallnak. Alkalmazd változatosan, az otthonod bármely pontján, hiszen magas kopásállóságuk és könnyű tisztíthatóságuk miatt bárhol helytállnak.

Megkülönböztetünk egyszínű, mintás vagy zsákvászon hatású szöveteket ezen kategórián belül. 

Modern bútorszövet kék kanapén.

Bársony és plüss szövetek

A bársonyos és plüss hatású szövetek egyre kedveltebbek a lakberendezés és bútortervezés során is, hiszen esztétikus és elegáns hatást érhetünk el felhasználásukkal. 

Legtöbb plüsshatású vagy bársony bútorszövetünk könnyen tisztítható, folyadéklepergető réteggel ellátott, magas kopásállóságú, jó strapabírású modern összetételű szövetek.

Bársony bútorszövet a sárga kanapén.

Műbőr és textilbőr

A műbőr vagy textilbőr egy olyan szövettípus,mely a valódi bőrre emlékeztető felülettel rendelkezik, velúros vagy fényes műbőr tapintású bútorszövet. A Rug&Roll ezen csoportjában tartozó termékei magas kopásállósággal, könnyű alkalmazhatósággal és tetszetős felülettel állnak rendelkezésére bútoraid megújításakor.

Műbőr bútorszövettel kárpitozott kanapé bézs színben.

Kültéri bútorszövetek

A Rug&Roll kültéri szövetek egyaránt kiemelten ellenállók a környezeti hatásoknak, legyen az akár erős napfény, eső vagy egy nyári vihar. Egyszínű - vagy mintás  kültéri szöveteink mindegyike UV-álló réteggel bevont, így állják az erős napsütést. A vízálló, valamint vízlepergető tulajdonságnak köszönhetően pedig nem árthat neki egy csapadékosabb vagy viharos időszak sem.

Autókárpitokkal pedig egyedi megjelenést kölcsönözhetsz gépkocsidban is. 

Kerti bútorhoz kültéri bútorszövet.

Klasszikus bútorszövetek

Klasszikus szöveteink egyaránt könnyen tisztítható vízlepergető bevonattal vagy EasyClean felületkezeléssel ellátott prémium, magas kopásállóságú bútorszövetek. Ajánljuk a tradíciós vonalatkat követő helyiségekbe, irodai környezetbe. 

Klasszikus bútorszövet fotelhez.