+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Rug&Roll: minden korosztály számára

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.07.31 07:38
Rug&Roll: minden korosztály számára

Előző cikkünkben a történelem korszakain keresztül mutattuk be szőnyegeinket, most pedig szeretnénk szemléltetni, hogy milyen rugalmasan megállja a helyét minden termékünk a különböző korosztályok otthonaiban, színes stílusos választékával. 

Íme az inspirációs kis összeállításunk:

Hogy a prémium minőségben élen járunk, már több ízben bizonyítottuk. Ezt az is igazolja, hogy az általatok küldött vásárlói visszajelzések mindig igazán kedves üzenetekkel melengetik szívünket és adják is a további motivációt nekünk. Mivel nagyon sok helyről érkezik a visszajelzés és bologan fogadjuk tőletek a végső helyükre kerülő szönyegek képeit, így arról is remek körképet kapunk, hogy milyen stílusú otthonokba, milyen korosztályokhoz kerülnek a Rug&Roll termékeink. 

Erről most készítettünk is nektek egy kis összefoglalót és persze némi inspirációt is, hogy milyen otthonokba, mely korosztályok számára ajánljuk különböző szőnyegeinket. 

Klasszikusan elegáns a kifinomultság jegyében

Amikor szeretjük a meleg színeket és az antik bútorokat, akkor fejedelmi egységet alkothatunk otthonunkban. A Rug&Roll szőnyegek és bútorszövetek klasszikus képviselőivel emelhetünk a végső eredmény hatásfokán, hiszen a prémium minőség már a szobába belépve szembetűnő. 

klasszikus stílusú szőnyeg

Letisztult környezet és minimál design

Rohanó világunkban szeretünk egy olyan otthonban megpihenni, ahol minden egyszerű, letisztult és a lelkünket egy picit lecsendesíti. A pörgős, lendületes és fiatalos vásárlóink számára ajánljuk a letisztult és minimál design képviselőit Rug&Roll termékeink közül. 

letisztult stílusú szőnyeg

Mediterrán hangulat, családias közeg

A tengerparti hangulat, meleg és otthonos színeivel kellemes hatást érhet el akár egy kisebb lakásban vagy akár egy kertes házban. A minden korosztály számára kedves és barátságos megjelenésű bútorokat és kárpitokat összehangolva remek egységet teremthetünk a lakás bármely pontján. 

Lássuk milyen tippünk van nektek erre a stílusra Rug&Roll termékeinket felhasználva:

mediterrán stílusú szőnyeg

Színes és bohókás gyerekszoba

Ahol nem csak a színek és a forma fontos, ott a magas kopásállóság és könnyű tisztíthatóság is szerepet kap. Erre tökéletes választás a Rug&Roll bútorszövetek és szőnyegek, melyre szintén készültünk nektek egy kis inspirációval. Jeligénk: irány a színek világa

otthonos szőnyeg